Geef gul en doe mee

Door:
Sparta supporters houden collecte

A.s. zaterdag speelt Sparta de belangrijke wedstrijd tegen SC Heerenveen. Maar, voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven. Zorg dragen voor je zieke medemens is wellicht veel belangrijker.

En daarom staan de vrijwilligers van het Sparta Running Team komende zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd tegen de Friezen bij elke ingang van ons stadion te collecteren. Zij doen komend pinksterweekend weer mee met de Roparun. En de binnengehaalde gelden uit de collecte komen ten gunste van de Roparun die als doel heeft: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Elk bedrag dat je aan de collectanten van het Sparta Running Team geeft wordt goed besteed. Kijk maar eens naar de INDRUKWEKKENDE LIJST waar jou bijdrage naar toe kan gaan. Dus geef gul aan deze sportieve Spartanen die van 27 t/m 29 mei van vliegveld Twente in estafette naar Rotterdam zullen lopen.

Wil je zelf mee doen aan de Roparun?

Het Sparta Running Team zoekt nog een paar vrijwilligers om de Roparun te volbrengen:

  • 2 lopers (je loopt in estafette de Roparun)
  • 1 fietser (je begeleidt in estafette de lopers tijdens hun loop)

Lijkt deze sportieve uitdaging je wat en wil je je inzetten voor het goede doel? Stuur dan een e-mail naar cindy@spartarunningteam.nl

Deel deze blog via ondertaande social media links:
Eerder geplaatste blogs:
Logo Sparta running team

Nieuwe website is online

19/04/2023 | Welkom op onze nieuwe website spartarunningteam.nlHier houden wij u op de hoogte van wat wij allemaal doen in de voorbereiding en tijdens de Roparun. Ook alle acties die wij gaan organiseren zullen wij hier met u delen.
Lees meer
Sparta supporters houden collecte

Geef gul en doe mee

13/04/2023 | A.s. zaterdag speelt Sparta de belangrijke wedstrijd tegen SC Heerenveen. Maar, voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven. Zorg dragen voor je zieke medemens is wellicht veel belangrijker. En daarom staan de vrijwilligers van het Sparta Running Team komende zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd tegen de Friezen bij elke ingang van ons stadion te…
Lees meer
Deelnemers van het Sparta Running team in een eerdere editie

Deelnemers voor Roparun 2023 gezocht

28/02/2023 | Wij zijn voor het Pinksterweekend van 27 tot 29 mei 2023 op zoek naar 3 lopers, een fietser en een chauffeur/navigator (vertrek zaterdag 27 mei in de ochtend)!Wil je graag een keer mee doen met de Roparun en loop je minimaal 11 km/u, meld je bij één van de teamleden, stuur een privébericht of een mail…
Lees meer
collecte voor de roparun in winkelcentrum

Collectedata Roparun 2023 bekend

28/02/2023 | Het Sparta Running Team zal op diverse data collecteren om geld in het laatje te brengen voor de goede doelen van de Roparun. Op de volgende locaties kan je de deelnemers van ons team met een collectebus tegenkomen: Kom je de mannen en vrouwen van het Sparta Running Team op een van deze locaties tegen?…
Lees meer

Chocoladeletteractie 2020

14/10/2020 | Ondanks de onzekere tijd en wij nog niet weten hoe de Roparun volgend jaar met Pinksteren zal verlopen, zijn wij weer hard bezig om geld op te halen voor de Stichting Roparun.
Lees meer

Opbrengst shirtverkoop naar Sparta Supporters Running Team

16/05/2020 | Terwijl Sparta erg moet opletten qua uitgaven, blijven ze zich toch inzetten voor goede doelen! Op 14 april werden de gedragen uitshirts van het 3e tenue verkocht, hiervan ging de opbrengst naar de voedselbank.
Lees meer