Word sponsor van het Sparta Running Team

Er zijn verschillende redenen waarom jouw bedrijf ervoor zou kunnen  kiezen om het Sparta Running Team te sponsoren:

 1. Maatschappelijke verantwoordelijkheid: Door het Sparta Running Team te steunen, kan jouw bedrijf tonen dat het zich inzet voor het welzijn van de maatschappij en een positieve bijdrage wil leveren aan de sportgemeenschap.
 2. Merkverbetering: Door samen te werken met het  Sparta Running Team, kan je bedrijf zijn imago verbeteren en een positieve reputatie opbouwen bij klanten en de bredere gemeenschap.
 3. Marketing en promotie: Het sponsoren van het Sparta Running Team kan een effectieve manier zijn om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten en naamsbekendheid te genereren. Door samen te werken met het team kan een bedrijf ook specifieke doelgroepen bereiken en zijn merk opbouwen in nieuwe markten.
 4. Werknemerstevredenheid: Veel werknemers zijn sportliefhebbers en willen werken voor een bedrijf dat zich inzet voor sport en beweging. Door het Sparta Running Team te sponsoren, kan jouw bedrijf de betrokkenheid van werknemers vergroten en het moreel en de productiviteit op de werkplek verhogen.
 5. Fiscale voordelen: Het sponsoren van het Sparta Running Team kan in sommige gevallen ook fiscale voordelen opleveren, waardoor het voor bedrijven aantrekkelijk kan zijn om te investeren in sport en beweging.

  Het is belangrijk om op te merken dat het sponsoren van het Sparta Running Team niet alleen voordelig is voor uw bedrijf, maar ook voor het team zelf en de sportgemeenschap die het dient. Door samen te werken met het team kan het Sparta Running Team extra financiering en middelen verkrijgen om zijn doelen te bereiken en het team te ondersteunen in hun sportieve prestaties.

sponsors 2021
Sparta shirt D en S
Sponsor mogelijkheden

De volgende Sponsor-mogelijkheden kan het Sparta Running Team  aanbieden:

 • Kledingsponsoring waarbij jouw bedrijfsnaam op onze shirts en/of trainingspakken komt te staan
 • Bus sponsorring: Jouw bedrijfsnaam op onze loperstouringcar en/of lopersbusjes
 • Website sponsoring: Jouw bedrijfsnaam op onze homepage, blogs of bij onze teamleden-pagina’s
 • Actie-sponsor: te denken valt aan de verkoop van loten, oliebollen en andere inzamelacties tijdens wedstrijden
 • Op maat gemaakte sponsor-uitingen waar wij nog niet aan gedacht hebben, maar jij vast wel!
Contact
Wilt ke in contact komen met het het Sparta Running Team over de diverse sponsormogelijkheden die wij bieden? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.