Steun als Sparta supporter ons Running Team

Het Sparta Running Team heeft naast de steun van de sponsors ook de steun van de Sparta Supporters nodig. Zowel financiele bijdrages of ondersteuning in de vorm van diensten zijn van harte welkom. Wil je een gift doen en daarmee bijdrage aan het goede doel van de RopaRun dan kan je dit het makkelijkst doen door een geldbedrag over te maken op ons rekeningnummer: NL13 INGB 0004980930

Acties tijdens thuiswedstrijden

Tijdens de thuiswedstrijden van Sparta zal je het Sparta Runningteam een aantal keren in het seizoen acties zien houden/ Zo worden er richting oud & nieuw oliebollen verlkocht, maar het kan ook zo maar voor komen dan voor het goede doel van de Roparun andere zaken aan de man worden gebracht.
Een win/win situatie: de supporter ontvangt een lekkernij of een attentie en het Sparta Running Team haalt weer de nodige donaties op.

Zelf meedoen?
Sparta Running Team onderweg

Wil jezelf meedoen aan de Roparun? Dat kan, het team zoekt altijd vrijwilligers om mee te doen aan de Roparun? Dat kan in heel veel vormen. ben je sportief? Kijk dan eens of je je als loper wil aanmelden of als begeleidend fietser. 

Zit het verzorgen in je hart en vind je het fijn om je mede-supporters in de watten te leggen? Misschien is het verzorgen van de catering wel iest voor jou. 

En hou je van autorijden. Ons team heeft ook vaak chauffeurs nodig die de lopers naar hun startposisties rijdt.

En zo zijn er nog veel meer leuke functies bij ons team. 
Ben je geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.