Lennard

Lennard Robbemond

Naam:
Lennard
Functie:
Loper
Actief sinds:
2019
Aantal deelnames aan Roparun: 3
Link naar mijn persoonlijke Roparun pagina:
http://roparun.nl/

Doneer via onderstaande QR code voor mijn deelname aan de Roparun:

Daarom doe ik mee aan de Roparun

Hardlopen en Sparta

Ik ben Lennard Robbemond, 40 jaar uit Delft en doe in 2023 voor de 3e keer mee aan de Roparun als loper. Ik combineer zo mijn twee grootste hobby’s: hardlopen en Sparta. Ik ben de Roparun gaan lopen, omdat ik de laatste jaren steeds meer ben gaan hardlopen en veel wedstrijden liep. Daarnaast heb ik jaren met boerenkapel de Knotwilgen de Roparun binnen gehaald op de Coolsingel. Het leek mij geweldig om in mijn Sparta-shirt binnen gehaald te worden op de Coolsingel. Helaas komen wij nu aan op de Binnenrotte dus moet ik nog een paar keer meedoen om dit doel te verwezenlijken.

Geld binnen halen op allerlei manieren

Ik zag elk jaar het Sparta Running Team binnen gehaald worden bij uitwedstrijden, collecteren en oliebollen verkopen maar had geen idee hoe het hele gebeuren rondom de Roparun precies in elkaar zat. Als je er eenmaal bij zit kom je er achter dat het toch echt meer is dan alleen hardlopen. Chocoladeletters, loten en oliebollen verkopen en op alle mogelijke manieren geld binnen halen voor het goede doel gedurende het jaar. Diverse oefenlopen naar Den Haag, Utrecht en Arnhem. De Roparun is dus niet alleen die loop tijdens de Pinksteren maar zo veel meer!

Zelf geniet ik ook

Ik geniet zelf erg van het lopen en als dat dan ook nog kan met gelijkgestemde op twee gebieden is dat heerlijk. De oefenlopen vond ik helemaal geweldig, vooral naar Arnhem. Alle verbaasde gezichten onderweg als je aangeeft ’s-ochtends om 07.00 uur uit Rotterdam te zijn vertrokken voor de wedstrijd. Het blijft alleen wel Sparta dus met een 7-0 nederlaag weer naar huis. Ik heb geen personen om mij heen met kanker waar ik speciaal voor loop, maar als je onderweg alle verhalen hoort en dan na dagen bijna niet slapen langs het Sophia loopt houd je het echt niet droog. Ik vond het mooiste aan de Roparun de dorpen die uitliepen voor de Roparun en alle mensen die je zo enthousiast onthalen. De binnenkomst op de Binnenrotte, na een degradatie, met  fakkels en het Sparta-lied ,je vriendin en je vader die je voor het eerst na dagen weer ziet. Heel emotioneel allemaal. Ik zal komend jaar daarom vooral proberen te genieten, als is dat moeilijk voor mij. Ik kan niet zo goed rustig lopen of stil staan bij de omgeving. Maar je bent nooit te oud om te leren. Ik heb er in ieder geval weer zin in.
Lennard Robbemond

Naam:
Lennard
Functie:
Loper
Actief sinds:
2019
Aantal deelnames aan Roparun: 3
Link naar mijn persoonlijke Roparun pagina:
http://roparun.nl/

Doneer via onderstaande QR code voor mijn deelname aan de Roparun!
Contact
Wil je persoonlijk contact met me opnemen om mij te sponsoren? Gebruik dan het formulier
Skyline Rotterdam
Kijk ook eens bij mijn teamgenoten van het Sparta Running Team:
Peter

Peter | Chauffeur/navigator

check deze sportieve spartaan
Machiel Breur
Machiel

Machiel | Chauffeur

check deze sportieve spartaan